MicrobeHunter.com Microscopy Forum

You can also access this page with: www.microscopy-forum.com
It is currently Fri Apr 19, 2019 12:17 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 24, 2019 12:04 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 20, 2019 5:43 pm
Posts: 58
I find myself frequently reading old discussions, both on this forum as on others. Much knowledge has been accumulated here, even though sometimes it's hard to find. I note though, that often illustrations have gone missing. I presume this is inevitable when the pictures are stored on other servers than the forum itself. So be it.

However, I tried to outsmart this in a recent discussion by storing mere illustrations externally where space is not yet limiting, but long-term storage is uncertain, and uploading the graphs essential for understanding the points made to the forum. This seemed to work well, only now, after about two days, the external images are still there, but the uploaded ones have gone...

What did I do wrong?


Top
   
PostPosted: Thu Jan 24, 2019 12:56 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 10, 2017 8:24 am
Posts: 939
Location: NorthWest England
Sorry ... I can't answer that, because all your posted images are currently visible on my iPad.

[ or so it appears ] What do you think has diappeared ?

MichaelG.

_________________
Too many 'projects'


Top
   
PostPosted: Thu Jan 24, 2019 1:03 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 20, 2019 5:43 pm
Posts: 58
Hi Michael

I understand your reaction. I thought I might get an url like the [img]-tag defines one. In edit-mode, all I see is [attachment=0]stoma.jpg[attachment]. But when I returned, without saving, the image was there. Must be a caching issue then?

Wim


Top
   
PostPosted: Sat Mar 23, 2019 12:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 18, 2016 11:55 am
Posts: 888
Location: Arnold, Missouri USA
I use photoimage.org to store these photos. Recently they changed the suffix to photoimage.cc
My old posts that just show ‘image’ where the photo was had to be edited to change .org to .cc in order to work correctly.

Got most of mine fixed now, but it was a chore.
Radazz

_________________
Arnold, Missouri
Olympus IX70 HMC
Olympus BX40 Phase Contrast
Olympus SZ40 Stereoscope


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited